Dutch Royal Knights 2

Dutch Royal Knights 2

"Meer uit samenspel"

36

Members

5/23/2016

Established

Spartan Company Bio


Welkom bij de 2e Spartan Company van de Dutch Royal Knights Community. Een Xbox community dat snel groeit en perspectief bied om de gamebeleving van elk individu naar een intense ervaring te brengen. We ondersteunen meerdere games, maar één game heeft een speciale plek in ons DRK hart. Namelijk: ''Halo''.

Een geweldige multiplayerknaller waar elke gamer een grootse sensatie aan kan beleven. Een spel waar je als team moet werken om te kunnen overwinnen. Een game met diversiteit om elke gamer optimaal te kunnen laten genieten van deze grootse versus shooter.

Wegens groot succes bij de originele Dutch Royal Knights Spartan Company zoeken wij fanatieke gamers die gezelligheid, sportiviteit, vriendschap en een geweldige game-ervaring willen. Meld je gelijk aan bij de Dutch Royal Knights 2 en speel vandaag nog zij aan zij met al onze Spartanen van de originele Spartan Company om de vijand te overwinnen. Iedereen is welkom! Voor meer informatie/deelname betreft de Dutch Royal Knights Community, zie
www.dutchroyalknights.nl

DRK Infinity
Leader Dutch Royal Knights
&
DRK Voltic
Co-Leader Dutch Royal Knights
Meer uit samenspel.
Dutch Royal Knights

Favorite Games

  • Halo WarsHalo Wars
  • Halo 5: GuardiansHalo 5: Guardians
  • Halo: ReachHalo: Reach